Algemeen

Ontdek onze veelzijdige zalen, perfect voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een congres, muziekuitvoering, bruiloft, uitvaart, vergadering, borrel of feest plant, wij hebben de ideale ruimte.

Onze locatie straalt pracht en praal uit en biedt een uitstekende gratis parkeergelegenheid. Bovendien is Cultureel en Congres Centrum de Rank gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Ons gebouw is voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en heeft een geavanceerd luchtsysteem. Daarnaast zijn er handsfree toiletten, waardoor het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Wil je bij ons genieten van een heerlijk diner of een lunch, dan ben je aan het juiste adres. Vegetarische of veganistische maaltijden behoren ook tot de mogelijkheden. 

Niet alleen bieden wij de perfecte setting voor uw evenement, maar we dragen ook bij aan de maatschappelijke functies van Buurthuis de Willemien. Met de inkomsten die we genereren, ondersteunen we belangrijke activiteiten van de Willemien.

Of je nu een grootschalig congres organiseert of een intieme bijeenkomst plant, Cultureel en Congres Centrum de Rank is de plek in Soest waar cultuur, duurzaamheid en sociaal ondernemen samen komen. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen.