5 november ADAM Quartet

Op zondag 5 november speelt het ADAM Quartet. Concertpodium Soest organiseert dit concert in samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumentenfonds.

Met een frisse blik zoekt het ADAM Quartet naar manieren om haar eigen licht te laten schijnen op het strijkkwartet en daarbij trouw te blijven aan de essentie van het genre. Sinds hun afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam in 2020 maakt het kwartet deel uit van de Nederlandse Strijkkwartet Academie (NSKA) waar zij worden begeleid door artistiek leider Marc Danel en tot nu toe masterclasses ontvingen van o.a. Eberhard Feltz, Pavel Fischer, Luc-Marie Aguera, Gary Hoffman en Daniel Rowland.
Het jonge ensemble trad al op tijdens de Strijkkwartet Biënnale Amsterdam, het Grachtenfestival, het Storioni Festival, Stift Music Festival, International Music Sessions, Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, Gaudeamus en in grote zalen zoals de Nationale Opera, Muziekgebouw aan ‘t IJ, TivoliVredenburg en de MIRY concertzaal te Gent.
Het ADAM Quartet is te gast geweest bij televisie- en radio- uitzendingen zoals Podium Witteman, AVROTROS, NPO Radio 4 Spiegelzaal en de Muziekfabriek. In 2020 ontvingen zij het Strijkkwartet Stipendium van het Kersjes fonds.

Margot Kolodziej - Viool

Hannelore De Vuyst - Viool

José Nunes - Altviool

Renée Timmer - Cello

Aanvang concert 15.00 uur
Zaal open 14.30 uur

Kaarten bestellen via de website van Concertpodium Soest