30 september Dominic Seldis

Contrabassist/presentator Dominic Seldis en saxofonist Henk van Twillert brengen u een heerlijk concert vol prachtige muziek van o.m. Piazzolla, Bach, Albinoni en Louis Armstrong. Dominic Seldis is vooral bekend als jurylid in ‘Maestro’ en presentator van diverse tv-programma’s. Zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest combineert hij met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Henk van Twillert is al decennia een internationaal gevierd en geliefd saxofonist.

In DOUBLE Bass! valt veel te lachen en te genieten. Seldis en Van Twillert combineren prachtige muziek met een vermakelijke presentatie. In een klassieke omgeving, maar ook met uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango. Aan de vleugel worden zij inspirerend begeleid door de allround pianist/componist/arrangeur Tjako van Schie.

Zalencentrum De Rank serveert na afloop van het concert een Hapje+Drankje voor slechts € 5. U kunt dit arrangement bestellen samen met uw concertkaartje. Dit keer bestaat het arrangement uit een Oosters flensje gevuld met knapperige groenten, pekingeend en hoi-sin saus. Daarbij wordt een mooi glas lichtgekoelde Franse pinot noir geserveerd met aroma's van kersen en koffie. Uiteraard is het ook mogelijk om na afloop te genieten van een ander drankje en hapje naar keuze. In De Rank kunt u ook kaas, worst of bitterballen bestellen. Een concert wordt zo een gezellig uitje! 

Aanvang Concert 20.00 uur
Zaal open 19.30 uur
Kaarten bestellen via de website van Concertpodium Soest